PSHV:n vuosikokous pidettiin Kuopiossa 28.11.2020

Pyhien Sergein ja Hermanin Veljeskunta ry:n vuosikokous pidettiin lauantaina 28.11.2020 Kuopion ortodoksisen seurakunnan seurakuntasalissa.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat sekä veljeskunnan sääntömuutos ja johtosääntö.

Veljeskunnan jäsenmaksu päätettiin säilyttää entisellään 10 euroa/ jäsen/ vuosi.

Hallituksen erovuoroisten jäsenten Seppo Salmen ja Liisa Karlssonin tilalle valittiin Kalevi Kyyrönen Lapinlahdelta ja Anneli Lujanen Kuopiosta. Monia armorikkaita vuosia uusille hallituksen jäsenille  ja lämpimät kiitokset Sepolle ja Liisalle monivuotisesta hyvästä ja sitoutuneesta hallitustyöskentelystä!

Muut hallituksen jäsenet ovat metropoliitta Arseni (puheenjohtaja), Ioannis Lampropoulos (varapuheenjohtaja), Reijo Marjomaa, Leena Lomu ja Tuula Jokiranta. Vuosikokoukseen osallistui 10 yhdistyksen äänivaltaista jäsentä.

Liitteenä toimintasuunnitelma 2020-2021 sekä säännöt.