PSHV:n hallituksen päätöksiä

PSHV:n hallitus kokoontui Valamossa 27. päivä toukokuuta. Toiminnanjohtajan tehtävät siirtyivät kokouksen päätöksellä hallitukselle. Tässä lyhyesti tehtävien jako:

Puheenjohtaja, metropoliitta Arseni valmistelee muiden muassa hallituksen kokoukset, seuraa PSHV:n sähköpostia, hyväksyy laskut ja ohjaa talous- ja toimintasuunnitelman valmistelua sekä tilinpäätöksen tekoa. Varapuheenjohtaja pastori Ioannis Lampropoulos hoitaa yhteydenpitoa eri järjestöihin ja kirkon palvelukeskukseen, on mukana kirkon kasvatuksen ja opetuksen portaalin ja kirkkopäivien suunnittelussa, sekä valmistelee talousarviota. Pastori Reijo Marjomaa toimii hallituksen kokousten sihteerinä ja Agricola-opintokeskuksen yhteyshenkilönä. Kalevi Kyyrönen on yhteyshenkilönä alaosastoihin ja vastaa PSHV:n puhelimeen torstaisin klo. 10–12.00. Talousvastaava on Tuula Jokiranta ja tiedottajana toimii Anneli Lujanen. Leena Lomu vastaa nettisivujen ja facebookin päivityksestä. Lisäksi hallitus päätti ostaa Liisa Kuopusjärveltä alaosastorekisterin ja tietojen ylläpidon ja päivittämisen. PSHV:n puhelin päivystää torstaisin klo. 10–12.00. numerossa 0500-314680.