Tulevia tapahtumia

Kristuksen kirkastus on aiheena tällä piispa Arsenin ohjaamalla kurssilla, joka on tarkoitettu veljeskunnan ikonimaalareille.

Lappeenrannan tiistaiseuran kutsusta toiminnanjohtaja Sergius Colliander vierailee. Tilaisuus alkaa kello 14 Lappeenrannan ortodoksisen seurakunnan seurakuntasalilla. Lappeenrannan tiistaiseura on kutsunut tapaamiseen myös Imatran tiistaiseuran ja Simpeleen seudun tiistaiseuran.

Järvenpään ystäväpiisin kutsusta veljeskunnan puheenjohtaja piispa Arseni ja toiminnanjohtaja Sergius Colliander vierailevat Järvenpäässä. Tapahtumaan kuuluvat lauantai-illan vigilia kello 17 ja sunnuntain liturgia kello 10 muun ohjelman ohella. Tapahtumapaikkana on Järvenpään Jumalanäidin Kazanilaisen ikonin kirkko.

Kirkon jäsenille tuleva seurakuntalehti on merkittävä yhdysside. Tämän edellytyksenä on kuitenkin, että lehdessä on riittävästi paikallisia uutisia. Pienikin tapahtuma ansaitsee kertomuksen!

Tilaisuus alkaa liturgialla klo 10.00 Suonenjoen Kristuksen kirkastumisen kirkossa, jonka jälkeen klo 11.30 on lounas kirkon alasalissa. Lounaan jälkeen on isä Sergius Collianderin tervehdys ja muistamiset sekä täytekakkukahvit. Juhla jatkuu kirkossa klo 13.00, jossa juhlaesitelmän pitää piispa Arseni ja Nikolaos -kuoro laulaa sekä kuulemme tiistaiseuran historiasta.