Tulevia tapahtumia

Kirkon jäsenille tuleva seurakuntalehti on merkittävä yhdysside. Tämän edellytyksenä on kuitenkin, että lehdessä on riittävästi paikallisia uutisia. Pienikin tapahtuma ansaitsee kertomuksen!

Turun tiistaiseuran ja sen puheenjohtajan, kirkkoherra Ion Duracin kutsusta vierailee veljeskunnan toiminnanjohtaja rovasti Sergius Colliander Turussa la–su 20.–21.1.

Isä Sergius toimittaa vigilian ja liturgian. Kirkkokahvien jälkeen hän alustaa ajankohtaisesta aiheesta. Tervetuloa!

Tilaisuus alkaa liturgialla klo 10.00 Suonenjoen Kristuksen kirkastumisen kirkossa, jonka jälkeen klo 11.30 on lounas kirkon alasalissa. Lounaan jälkeen on isä Sergius Collianderin tervehdys ja muistamiset sekä täytekakkukahvit. Juhla jatkuu kirkossa klo 13.00, jossa juhlaesitelmän pitää piispa Arseni ja Nikolaos -kuoro laulaa sekä kuulemme tiistaiseuran historiasta.

Kirkon järjestöjen ja seurakunnan yhteistyön toteutettavalle perhepäivälle ovat kaikki tervetulleita! Perhepäivä-nimike tuo ensisijaisesti mieleen lapsiperheet, jotka ovatkin keskeisellä sijalla, kun ohjelmaa suunnitellaan! Mutta myös mummo- ja vaarisukupolvi on lämpimästi tervetullut!

Jäljempänä hahmoteltu ohjelma on alustava!