Rukousta ja ideointia Rautalammilla

Rautalammilla kokoontui seurakuntalaisia jumalanpalveluksiin kirkossa ja yhdessäoloon seurakuntasalissa 5.–6.11. Vierailemaan olivat tulleet veljeskunnan puheenjohtaja, KS Joensuun piispa Arseni ja järjestön toiminnanjohtaja rovasti Sergius Colliander.

Tapahtuma liittyi tiistaiseuratoiminnan juhlavuoteen, joka on ollut aiheena jo keväällä pidetyissä vastaavissa tapahtumissa Kokkolassa, Joensuussa ja Haminassa. Syksyllä on tämäntapainen tilaisuus ollut Rovaniemellä. Lisäksi tiistaiseura oli huomion keskipisteessä veljeskunnan vuosijuhlilla Jyväskylässä lokakuun puolivälissä.

Piispallisen vigilian jälkeen oli runsas tee- ja kahvitarjoilu, jonka aikana keskustelu kävi vilkkaana. Myös sunnuntain pyhää liturgiaa johti piispa Arseni kanssapalvelijoinaan kirkkoherra, pappismunkki Johannes (Parviainen) ja Sergius Colliander. Soinnukasta kuorolaulua johti kanttori Oili Mäkirinta. Maittavan ja monipuolisen lounaan ja kahvin jälkeen isä esipaimen alusti tiistaiseuratoiminnan kehittymisestä. Viidessä ryhmässä osallistujat paneutuivat hakemaan tiistaiseuralle luontevia toimintauria nyt ja tulevaisuudessa.

Kiitämme Rautalammin seurakuntaa ja Rautalammin tiistaiseuraa ystävällisestä vieraanvaraisuudesta!