PSHV:n verkkosivut uudistuivat – käyttö eri laitteilla helpottunut

Mobiiliviestinnän monet näyttötyypit ja -koot asettavat uusia odotuksia toimiville nettisivuille. Veljeskunnan internetsivut ovat nyt uudistuneet ja mukautuvat hyvin eri päätelaitteiden käyttäjien tottumuksiin.

– Olemme tavoitelleet selkeyttä ja vaaleaa, jopa iloista sävyä sivuillemme. Näin niiden esiin klikkaaminen tuntuu mukavalta. Sisältöä teemme siitä moninaisesta toiminnasta, joka veljeskunnan ja sen alaosastojen piirissä on meneillään. Tulevista tapahtumista on selkeät ilmoitukset, selvittää toiminnanjohtaja Sergius Colliander.

Veljeskunnan sivuilta löytyy opintomateriaalia tiistaiseuroille ja muille piireille. Ne sisältävät myös järjestön tiedot, kuten joulukuussa yhdistysrekisteriin merkityt uudistetut säännöt, vuoden 2013 vuosikokouksen hyväksymän johtosäännön ja järjestön painepisteohjelman vuosille 2014–2016.

Myös Aamun Koiton verkkosivut ovat uudistuneet ja yksinkertaistuneet. Sivustojen kehitystyö ja aineiston lisääminen tulee jatkumaan.

– Toivomme, että käyttäjät antaisivat meille palautetta, kaikenlaiset kommentit ja mielipiteet ovat erittäin tervetulleita! korostaa isä Sergius.