Lieksa | Toinen toistaan tukien

Lieksan pyhän profeetta Elian kirkossa sunnuntaina 11. marraskuuta vietetyn pyhän liturgian jälkeen tarjosi tiistaiseura kirkkokahvit seurakuntasalissa. Liturgiassa johti laulua kanttori Paula Löfgren, palvelusta johti alueen pappi, isä Stefan Holm, kanssapalvelijanaan isä Sergius Colliander.

Tiistaiseura oli kutsunut isä Sergiusta, veljeskunnan toiminnanjohtajaa, johtamaan keskustelua tiistaiseurasta, sen toiminnan mahdollisuuksista ja hyvistä tavoista toimia. Tästä käytiinkin keskustelua, jonka aikana tiistaiseuran johtokunnan puheenjohtajana pitkään toiminut Sirkka Mitrunen kutsui muitakin osallistumaan toiminnan ohjaamiseen. Sirkka Miettisen ajatuksena on siirtyä syrjään puheenjohtajan tehtävästä, joten nyt olisi hyvä aika seuraavan sukupolven edustajien totutella johtokuntatyöskentelyyn.

Tuona päivänä vietettiin myös isänpäivää ja kahvitilaisuuden aluksi laulettiin kaikille isille ja ukeille monia armorikkaita vuosia. Samoin muistettiin edesmenneitä isiä ja esi-isiä laulamalla iankaikkinen muisto.