Vuosijuhlat Tampereella | Kirkko kutsuu kaikkia!

12.10. - 14.10.

Tule mukaan rukoilemaan, keskustelemaan ja olemaan yhdessä! Vuosijuhlat on kaikille avoin tapahtuma!

Ohjelmassa on hengellistä ja tietopuolista antia. Jatkamme viime vuonna aloitettua teemaa Juuret ja monikulttuurisuus ja kuulemme nyt viime aikoina maahamme asettuneiden ortodoksien puheenvuoroja.

Lisäksi FT Sari Hirvonen kertoo, miten voi huolehtia muistojen hyvästä säilyttämisestä: kuvat ja asiakirjat kuuluvat juurirakenteisiimme!

Sunnuntain päiväjuhlassa FT Paula Tuomikoski puhuu pappismunkki Paavalista Aamun Koiton päätoimittajana. Paula Tuomikoski on seikkaperäisesti tutustunut myöhemmin arkkipiispana toimineen ja laajaa kunnioitusta saavuttaneen Paavalin elämään lapsuudesta piispaksi vihkimiseen saakka.

Tervetuloa Tampereelle!

Osallistumismaksua ei ole, mutta ilmoittautuminen on tarpeen, jotta voidaan mitoittaa tarjoilua sopivaksi. Ilmoittautumiset perjantaihin 5.10. mennessä Tampereen ortodoksisen seurakunnan virastoon puhelimitse 040 034 6089 tai sähköpostilla tampere@ort.fi. Kirkkoherranvirasto on avoinna ti–pe kello 9–13. Kirkon ja seurakuntasalin osoite on Tuomiokirkonkatu 27, Tampere. – Kirkon lähellä on useita majoitusliikkeitä. Varmistattehan huonevarauksenne ajoissa!

Ohjelmalehtinen on ladattavissa täältä!

Tapahtuman järjestävät yhdessä
Pyhien Sergein ja Hermanin Veljeskunta
ja Tampereen ortodoksinen seurakunta