Kajaani | PERHEPÄIVÄ Lasaruksen lauantaina!

24.3.

Kirkon järjestöjen ja seurakunnan yhteistyön toteutettavalle perhepäivälle ovat kaikki tervetulleita! Perhepäivä-nimike tuo ensisijaisesti mieleen lapsiperheet, jotka ovatkin keskeisellä sijalla, kun ohjelmaa suunnitellaan! Mutta myös mummo- ja vaarisukupolvi on lämpimästi tervetullut!

Jäljempänä hahmoteltu ohjelma on alustava!

Lasaruksen lauantain liturgia toimitetaan Kajaanin Kristuksen kirkastumisen kirkossa alkaen kello 10. Sen jälkeen siirrymme Wanhalla kerholla, Kauppakatu 40, jossa on tarjolla lounas noin kello 11.45. Perhepäivän ohjelma alkaa seurakuntasalilla (satakunta metriä lounaspakalta) noin kello 12.45. Silloin lapset askartelevat virpovitsoja ja muita pääsiäiskoristeitä; samalla kuullaan satujen luentaa. Isommille lapsille ja varhaisnuorille järjestetään youtube-työpaja! Aikuiset ja varttuneet nuoret keskustelevat alustuksen pohjalta ruumiin ja mielen hyvinvoinnista ja siitä, miten hengellinen ulottuvuus liittyy näihin.

Välipalan jälkeen on liikunnallinen monikulttuurinen osuus!

Virpovitsojen siunaaminen on noin kello 15.30 ja 16 alkaa ONL:n vuosikokous

Vigilia alkaa kirkossa kello 18. Kirkkoon voivat halukkaat tuoda kotoa virpovitsoja siunattaviksi.

Kirkon ikonostaasi

Kirkon osoite on Kirkkokatu 17a ja seurakuntasalin Väinämöisenkatu 29 A 1.

Tapahtuman järjestävät: Ortodoksisten nuorten liitto, Filantropia ja Pyhien Sergein ja Hermanin veljeskunta yhteistyössä Kajaanin ortodoksisen seurakunnan kanssa.